Top

Service Afslankbroek.com

ServiceLevering binnen 1 werkdagBesteld u op werkdagen voor 16.00 uur? Dan wordt uw pakket nog diezelfde dag verzonden. Besteld uw op zaterdag of zondag? Dan wordt uw pakket de eerstvolgende werkdag verzonden.Gratis verzending vanaf €100Besteld u binnen Nederland voor € 100,- of meer? Dan wordt uw pakket gratis verzonden.
In België, Duitsland en Luxemburg is dit boven € 175,-
In de rest van Europa is dit boven € 300,-Betaal met iDeal en PaypalU kunt op onze webshop veilg betalen met iDeal en PayPalAchteraf betalenBetaal achteraf
met Billink. De meest veilige manier van betalen!Afhalen mogelijkU kunt uw pakket ook bij ons afhalen. U dient eerst contact met ons op te nemen om een afspraak te maken.Scherpe prijzenBij ons vindt u de beste kwaliteit voor de beste prijs.Ruim assortimentWij hebben een ruim assortiment afslankbroeken, sportartikelen en weegschalen.Levering in heel EuropaWij leveren door heel Europa. De verzendkosten ziet u op onze verzendpagina.Veilige bestelomgevingU besteld bij ons via een beveiligde verbinding. De zogenaamde SSL verbinding. Dit is herkenbaar doordat er HTTPS boven in uw zoekbalk voor de URL staat.