Top

Herroepings formulier

14 dagen zichttermijnTegenwoordig heeft u 14 dagen ( i.p.v. 7 dagen) de tijd om te beslissen of u een product wilt behouden of terugsturen. De termijn gaat in op de dag dat uw pakket bij u is aangekomen. Naast die 14 dagen heeft u nog eens 14 dagen om daadwerkelijk tot terugzending over te gaan. Wij sturen altijd een track en trace code, derhalve kunnen wij dan ook altijd zien wanneer een pakket is afgeleverd bij u.


Voorwaarden voor retourneren:

  • Wanneer u besluit het product te retourneren, dient u zelf de verzendkosten te betalen. Let op! Als de retourzending onvoldoende is gefrankeerd zullen deze kosten in mindering worden gebracht. 
  • Het product dient ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking geretourneerd te worden. (met ongebruikt bedoelen we dat het product alleen is uitgeprobeerd en niet intensief gebruikt mag zijn!)
  • Afslankkleding die uit de verpakking is geweest of gedragen is kunnen wegens hygiënische redenen niet geretourneerd worden! Retourneren van afslankkleding kan alleen als een kledingstuk bij aankomst kapot blijkt te zijn, dit hoort meteen gemeld te worden via info@afslankbroek.com of bel 077-7850617. Wij hebben bij alle afslankkleding de juiste maten tabellen staan, meet van te voren goed uw omvang om teleurstellingen te voorkomen!!
  • Wilt u uw product retourneren vul dan het contactformulier hieronder in. Wij zullen u per email een retourneringsformulier toezenden. Dit dient u volledig in te vullen en mee terug te sturen naar het adres wat op het formulier vermeld staat! Wij gaan zo snel mogelijk, doch binnen 14 dagen, over tot terugbetaling van uw aankoop inclusief de betaalde verzendkosten (mits u aan alle voorwaarden van retourneren voldoet).
  • Als u meerdere producten heeft besteld en hiervan een deel retour stuurt, worden geen verzendkosten vergoed.
  • Indien u niet aan deze voorwaarden voldoet behoud Afslankbroek.com zich het recht de retournering te weigeren of slechts een gedeelte van het aankoopbedrag te vergoeden.

Aan:
Afslankbroek.com
T.a.v. E. Dambacher
Molenbossen 84
5923 AB Venlo
info@afslankbroek.com
Van:
@
Retouren:
Ik deel hierbij mede dat ik onze overeenkomst wil herroepen. Ik wil u vragen om mij een retourformulier toe te zenden om het volgende product retour te sturen:
Feedback:
Help onze diensten te verbeteren door een reden te geven, dit is niet verplicht.